Lick Yumurta Sarısı Tozu
Hijyenik ortamda el değmeden kırılan yumurtanın sarısının ayrıştırılması, filtre ve pastörize edildikten sonra kurutulması ile elde edilir.
Kullanım Şekli ve Miktarı
1 kilogram Lick yumurta sarısı tozu 1 litre su ile karıştırılır. Elde edilen 2 litre sıvı karışım 120 adet yumurtanın sarısına eşdeğerdir.
Saklama Koşulları ve Süresi
Serin ve kuru ortamda muhafaza edilmesi önerilmektedir. Oda sıcaklığında muhafaza edilmesi tavsiye edilir. Uygun koşullarda muhafaza edildiği taktirde, üretim tarihinden itibaren 12 ay tazeliğini korur.
Paketleme
20-25 kg
Lick Yumurta Akı Tozu
Hijyenik ortamda el değmeden kırılan yumurtanın beyazının ayrıştırılması, filtre ve pastörize edildikten sonra kurutulması ile elde edilir.
Kullanım Şekli ve Miktarı
1 kilogram Lick yumurta akı tozu 7 litre su ile karıştırılır. Elde edilen 8 litrelik sıvı karışım 255-265 adet yumurtadan elde edilen yumurtanın akına eşdeğerdir.
Saklama Koşulları ve Süresi
Serin ve kuru ortamda muhafaza edilmesi önerilmektedir. Oda sıcaklığında muhafaza edilmesi tavsiye edilir. Uygun koşullarda muhafaza edildiği taktirde, üretim tarihinden itibaren 12 ay tazeliğini korur.
Paketleme
20-25 kg
Lick Bütün Yumurta Tozu
Yumurta akı ve sarısının birlikte filtre ve pastörize edildikten sonra kurutulması ile elde edilir.
Kullanım Şekli ve Miktarı
1 kilogram Lick bütün yumurta tozu 3 litre su ile karıştırılır. Elde edilen 4 litre sıvı karışım, 80 adet bütün yumurtaya eşdeğerdir.
Saklama Koşulları ve Süresi
Serin ve kuru ortamda muhafaza edilmesi önerilmektedir. Oda sıcaklığında muhafaza edilmesi tavsiye edilir. Uygun koşullarda muhafaza edildiği taktirde, üretim tarihinden itibaren 12 ay tazeliğini korur.
Paketleme
20-25 kg